You are here: Home » Jocuri browser » Kingdom Rush, cel mai popular browser game?

Kingdom Rush, cel mai popular browser game?

kingdom rushLansat in urma cu aproape 2 ani de catre cei de la Ironhide Game Studio, Kingdom Rush s-a transformat rapid intr-unul dintre cele mai populare jocuri online de strategie, cu peste 23 de milioane de accesari. Cei de la Ironhide au studiat foarte mult piata inainte de a lansa un alt joc de tip tower defense, cat si feedback-ul oferit de diferiti jucatori pe site-uri de gaming precum Kongregate.com, IGN sau Game Spot. Construit astfel incat sa ofere toate optiunile care lipseau in celelalte jocuri de success, Kingdom Rush pune jucatorii in pielea unui strateg military care trebuie sa faca fata la 18 nivele cu grad diferit de dificultate (care se poate schimba inclusiv la fiecare nivel in parte) si la 48 de tipuri diferite de inamici.

Pentru a face acest lucru are la dispozitie resurse si 3 tipuri de luptatori: spadasini, arcasi si vrajitori, fiecare dintre ei fiind mai potriviti pentru un anume tip de inamic. Partea buna e ca la terminarea fiecarui nivel, in functie de numarul de inamici care au reusit sa treaca de aparare, jucatorii primesc stele, pe care le pot folosi pentru a-si imbunatati trupele (viteza de atac, pagube per atac, viteza de invirere etc).

De asemenea, in timpul jocului, fiecare inamic ucis aduce o anumita suma de bani, care poate fi folosita pentru a imbunatati turnurile. Sigur, cu cat performantele turnurilor sunt mai mari, cu atat sumele necesare imbunatatirii sunt mai ridicate. Partea interesanta e ca dupa terminarea unei runde, se deblocheaza automat modurile Heroic si Iron Challenge, care sunt mult mai grele decat cele din povestea clasica. Totusi, odata terminate, jucatorii sunt premiati cu alte stele, care pot fi folosite pentru upgrade-ul mai rapid al celorlalte turnuri.

Kingdom Rush a devenit rapid o franciza. Cei de la Ironhide Game Studio au lansat versiuni pentru iPad si pentru Android (pentru acesta din urma doar in Mai 2013), precum si o a doua versiune numita “Frontiers”, care pare-se, are si mai mult success decat jocul original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *