You are here: Home » Jocuri diverse » Ben 10 este cea mai importanta franciza din 2012

Ben 10 este cea mai importanta franciza din 2012

jocuri ben 10Jocurile cu ben 10 au inceput sa fie tot ma cautate in mediul online, acest trend manifestandu-se de prin anul 2006, cand desenul cu acelasi nume a inceput sa aiba amploare mondiala. Aceste aplicatii au inceput sa fie scoase la foc automat de atunci, intre timp obtinandu-se si un oarecare echilibru intre numarul lor si calitatea pe care fiecare asemenea joc o poseda. E usor de inteles motivele pentru care jocurile cu acest erou sunt atat de populare.

Ben Tennyson e unul din cele mai importante francize la ora actuala din intreaga lume, iar eroul serialului e un exemplu pentru milioane de copii. E clar ca pentru aproape fiecare dintre ei isi doreste sa se poata juca cu personajul lor preferat, pentru a fi introdus, chiar daca e numai in lumea virtuala, in acel univers atat de aparte pe care il vad doar la televizor. Sa se poata infrunta cu diversi dusmani care vor sa faca rau pamantului si sa ii invinga.

Si, cel mai important, sa se poata transforma in toate acele specii de extraterestri atat de bizare dar in acelasi timp, atat de fascinante. Probabil orice fan al seriei si-a dorit macar o data sa poata avea un omnitrix ca al lui Ben. Ei bine, poti oricand incerca cele mai noi jocuri cu ben 10, unde iti poti indeplini toate aceste dorinte. Iar asta e foarte tare si demn de respect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *